Comanda simplu si rapid apeland direct la 0750656904

Fragezitor Carne de Tip Roata din Metal si PVC cu Capac de Protectie 11,5 x 12 cm G Glixicom®

Glixicom
1 Review
39,45 Lei
O ustensila foarte utila in casa ta!
Alege bucatile de carne pe care doresti sa le
fragezesti.
Cele mai bune tipuri de carne pentru a fi
fragezite sunt cele cu fibre groase, cum ar fi muschiul si friptura de vita, dar se poate folosi si pentru alte tipuri de carne.
 
Preseaza usor pe ambele parti si treaba e gata!
In stoc

Data de livrare: poimaine, 27.05.2025

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: Produs284 Ai nevoie de ajutor? +40750656904
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (1)

 

Fragezitor Carne  din Metal si PVC cu Capac de Protectie 11,5 x 12 cm  G Glixicom®

 

 

 

 

Frajezitorul de carne este un instrument de bucatarie care ajuta la inmuierea carnii, astfel incat sa devina mai moale si mai suculenta.

 

Iata cum se foloseste fragezitorul de carne: 

 

  1. Alegeti bucatile de carne pe care doriti sa le frageziti. Cele mai bune tipuri de carne pentru a fi fragezite sunt cele cu fibre groase, cum ar fi muschiul si friptura de vita, dar se poate folosi si pentru alte tipuri de carne. 

  2.  
  1. Curatati fragezitorul de carne si pregatiti-l pentru utilizare daca este cazul.

  2.  
  3. Indepartati capacul de protectie si verificati lama pentru a va asigura ca nu are fisuri sau zgarieturi. 

  4.  
  1. Puneti bucata de carne pe o placa de taiere si aplicati presiune cu fragezitorul, permitandu-i sa patrunda in carne. Incercati sa aplicati o presiune uniforma pentru a obtine un rezultat uniform. 

  2.  
  1. Rotiti bucata de carne si aplicati fragezitorul pe cealalta parte a carnii, urmarind aceleasi instructiuni ca mai sus. 

  2.  
  1. Repetati procesul pentru toate bucatile de carne pe care doriti sa le frageziti. 

  2.  
  1. Dupa ce ati terminat de fragezit carnea, spalati fragezitorul cu apa calda si detergent si lasati-l sa se usuce complet inainte de a pune capacul la loc. 

  2.  
  1. Continuati sa gatiti carnea asa cum obisnuiti, tinand cont de faptul ca acum este mai moale si mai suculenta decat ar fi fost inainte de a fi fragezita. 

  2.  

Este important sa folositi fragezitorul de carne cu grija, deoarece lama sa este ascutita si poate cauza rani.

 

Asigurati-va ca depozitați instrumentul intr-un loc sigur si ca il pastrati departe de copii si animale de companie. 

 

 
Vezi mai mult Informatii conformitate produs

Material - Pvc Si Fier:

Prevazut Cu Capac De Protectie Pentru Lame:

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Matei Miron,

Super util, am fragezit carnea imediat.

Raspunde

A fost util acest review?

Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!