Rola de Taiat si Ornat Aluat pentru Placinte si Produse de Patiserie 17 x 10 cm G Glixicom®
Pasionati sau nu de bucatarie, cu totii stim ca aspectul oricarei placinte sau prajituri face diferenta!
Usor de utilizat, aceasta rola va ajuta sa creati dulciuri aspectuoase si demne de bucatari profesionisti!
Rola de taiat aluatul pentru ornare este un instrument foarte folosit in bucatarie atunci cand iti doresti un rezultat deosebit dar si gustos!
O puteti folosi foarte usor si pentru modelarea martipanului!
Cativa pasi simpli cu ajutorul acestei role si veti prepara placinte ca un adevart chef.
Cum se foloseste:
- Intindeti aluatul pe blat in forma si grosimea dorita.
- Fixati rola la unul din capete si apoi treceti peste aluat apasand usor, astfel incat sa taie aluatul cu cele 10 lame.
- Continuati sa rulati peste aluat pana cand veti obtine cantitatea dorita.
- Indepartati resturile de aluat care nu va sunt necesare, apoi adaugati peste tarte, prajituri sau placinte aluatul taiat si modelat.
Curatarea rolei este foarte simpla, poate fi facuta manual sau in masina de vase.
Compozitia rolei este in totalitate din plastic dur, extrem de rezistent la temperaturi inalte.
Din motive de igiena alimentara va recomandam sa o curatati si sa o uscati dupa fiecare folosire.
Depozitarea sa nu necesita anumite conditii speciale, insa nu trebuie pastrata la indemana copiilor, avand cele 14 lame ascutite exista riscul de ranire.
Mihaela,
Foarte usor de folosit si spalat, iar rezultatele sunt surprinzatoare.
RaspundeA fost util acest review?